Gündem

Pursaklar’da dev projelerde sona doğru

Vatandaşlara sporun her dalında hizmet verebilmek için yatırımlarına devam eden Pursaklar Belediyesi, yapım çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamladığı 4 yeni farklı spor salonunda çalışmalarına devam ediyor.

Her gün farklı bir branşla ilgili spor alanını ilçeye kazandıran Pursaklar Belediyesi, gençlerin ve spora ilgi duyanların büyük ilgi göstermesi beklenen 4 farklı Spor Tesisinin yapım çalışmalarına hızla devam ediyor.

‘‘Sporun her branşında öncü bir Pursaklar için çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz’’

Spora ilgi duyan her bir vatandaşın hayatına dokunacak olan spor salonlarındaki yapım çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Sporun merkez ilçesi olmak adına yeni spor salonlarımızdaki çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Yapım çalışmalarımız tamamlandığında çocuklarımız, gençlerimiz daha güzel mekânlarda yeteneklerini sergileyecekler. Sporun her branşında öncü bir Pursaklar için çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Geleceğe damga vuracak sporcuların yetişeceği spor salonlarında Belediye ekipleri 24 saat esasına göre çalışmalar yürütürken, yetkililerden tarafından alınan bilgilere göre çalışmalarda sona gelindiği bildirildi.