Gündem

Kadem Ekşi gençlerle buluştu, tiyatro izledi

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, gençlerle tiyatro izledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, gençlik programında katıldı. Tiyatro oyununu izleyen Kadem Ekşi, gençlerle keyifli vakit geçirdi. Gençlerle telefon üzerinden online oyun oynayan Kadem Başkan, oyun yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini verdi.

“Yeni Atatürk Kültür Merkezi’ni sizlere hediye edeceğiz”

Gençlere yönelik projelerini anlatan Kadem Ekşi, “Çok güzel bir Atatürk Kültür Merkezi yapıyoruz. Siz gençlere sahilde yapacağımız Atatürk Kültür Merkezi’ni hediye edeceğiz. Kültür sanat yoksa bir şehrin geleceği de olmaz. Gençlerin bu tür etkinliklerle sıkça buluşacağı, sadece tiyatro değil, müziğin tüm rengini sizlere ulaştıracağımız bir kültür merkezi olacak” ifadelerini kullandı.

“Sadece İstanbul’un değil Avrupa’nın en büyük gençlik ve spor merkezini yapıyoruz”

E5 kenarındaki dev alana yapılacak Gençlik ve Spor Merkezi projesinin detayları ile ilgili bilgi veren Kadem Ekşi, “Ben İBB’de görev yaparken satışta olan bir arsa meclise gelmişti. 24 dönümlük bir arazi. Yaklaşık 300 milyon dolarlık bir arazi. Bu araziyi satıştan nasıl geri çekeriz diye konuştuk. Hızlı biçimde bunu maliye hazinesine kazandırdık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızla bir protokol imzaladık ve sadece İstanbul’un değil Avrupanın en büyük Gençlik ve Spor Merkezi’ni yapacağız. Bu komplekste yüzme havuzları, kafeler, kütüphaneler ve daha birçok sosyal imkan yer alacak” şeklinde konuştu.