Teknoloji

Google Play Store’da Oynayabileceğiniz En İyi Aksiyon Oyunları

Google Play Store üzerinden indirebileceğiniz en iyi aksiyon oyunları arasında birçok farklı oyun bulunuyor. Sizin için yazımızda Google Play Store’da ki dikkat çeken aksiyon oyunlarından bazılarını listelemeye çalışacağız. Böylece istediğiniz aksiyon oyununu seçerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Android kullanıcıları için hazırlanan Google Play Store mağazasının içerisinde birçok farklı uygulama bulunuyor. Bu mağazadan işinize yarayacak birbirinden farklı birçok uygulama indirebiliyorsunuz. Bu uygulamaların yanı sıra Google Play Store üzerinden birbirinden farklı birçok oyuna da ulaşabilmeniz mümkün. Yani bu mağazaya girerek birçok farklı oyunu indirebiliyorsunuz.

Üstelik Google Play Store’da aksiyon, bulmaca gibi birçok farklı oyun kategorisi bulunuyor. Böylece istediğiniz kategoriyi seçerek o kategorideki oyunlara göz atabiliyorsunuz. Eğer özellikle mobil aksiyon oyunlarına ilginiz varsa yazımızın devamını inceleyebilirsiniz. Çünkü listemizdeki en iyi aksiyon oyunları PC oyunları yerine Android yani mobil oyunlardan oluşacak.

Google Play Store En İyi Aksiyon Oyunları

Bu kısımda sizler için Google Play Store’da ki oyunlardan oluşan bir en iyi aksiyon oyunları listesi hazırlamaya çalışacağız. Listemizde genel olarak oldukça fazla kişi tarafından tercih edilen birçok farklı oyun yer alacak.

Sizde listemizdeki oyunları inceleyerek istediğiniz oyunu hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Eğer en iyi PC oyunları yerine Android cihazınızda oynayacak bir mobil oyun arıyorsanız, listemize göz atmanızda fayda var. Şimdi burada lafı daha fazla uzatmadan aksiyon oyunları listemize geçmek istiyoruz.

En İyi Aksiyon Oyunları Mobil

Call of Duty Mobile 2. Sezon

En iyi aksiyon oyunları listemize oldukça popüler bir oyun olan Call of Duty Mobile 2. Sezon ile başlamak istiyoruz. Özellikle Call of Duty sevenler, bu oyunu Android cihazlarından oynayabilirler. Bu kısımda ilk olarak bu oyunda battle royale modunun bulunduğunu belirtelim. Bunun yanı sıra oyunda birbirinden farklı birçok oyun modu bulunuyor.

Böylece istediğiniz oyun modunu seçerek keyifli vakitler geçirebiliyorsunuz. Ayrıca oyunun 3B grafiklere sahip olduğunu da belirtelim. En iyi aksiyon oyunları listemizde bulunan bu oyunun, diğer birçok mobil oyuna göre oldukça kaliteli grafiklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Kısacası eğer kaliteli grafiklere sahip bir mobil oyun arıyorsanız, Call of Duty Mobile 2. Sezon oyununu inceleyebilirsiniz.

Shadow Fight 2

En iyi aksiyon oyunları arasında gösterebileceğimiz Shadow Fight 2, oldukça fazla kişi tarafından tercih edilen bir oyun. Bu kısımda ilk olarak bu oyunun dövüş ve RPG karışımı olduğunu belirtmek istiyoruz. Dokunmatik ekranlar için hazırlanmış mücadele arayüzüne sahip olan bu oyunun oldukça keyifli animasyonlara sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Birçok farklı açıdan dikkat çekebilen oyunda dövüşçünüzü nunçaku, zırh, destansı kılıçlar ve daha birçok farklı eşyayla isteğinize göre hazırlayabiliyorsunuz. Kısacası eğer sürükleyici bir dövüş oyunu arıyorsanız, en iyi aksiyon oyunları listemizdeki Shadow Fight 2 tam size göre olabilir.

Modern Combat 5: Mobile FPS

En iyi aksiyon oyunları Android listemize Modern Combat 5: Mobile FPS ile devam etmek istiyoruz. Mobil cihazlardan oyun oynayanların tercih edebileceği bu oyun, 70 oyunculu battle royale moduyla dikkat çekiyor. Oyunda oldukça dikkat çekici 3D grafikler bulunuyor. Bu sayede mobil cihazınızda bu online FPS oyununu keyifle oynayabiliyorsunuz.

Ayrıca en iyi aksiyon oyunları listemizdeki bu oyunda çoğu kontrolleri kişiselleştirebiliyorsunuz. Böylece oyunu daha rahat bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Bunların yanı sıra oyunda tekli oyun ve takım oyunu modlarının da bulunduğunu belirtelim.

Bu modlarda birçok farklı ordu sınıfı bulunuyor. Bu sınıflardan birisini seçerek kişiselleştirebiliyor ve seviyesini yükseltebiliyorsunuz. Eğer Battle Royale oyunlarına ve FPS oyunlarına ilginiz varsa, bu oyunu Android cihazınıza indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Brawl Stars

En iyi aksiyon oyunları listemizdeki bir diğer oyun Brawl Stars. İlk olarak bu oyunun diğer birçok oyuna göre oldukça farklı grafiklere sahip olduğunu belirtelim. Eğlenceli grafiklere sahip olan bu oyun, 3’e 3 oynanan çok oyunculu bir savaş oyunu olarak tanımlanabilir. Oyunda üç dakikadan kısa süren birçok oyun modu bulunuyor.

Bu modlar arasında Elmas Kapmaca, Hesaplaşma ve Ödül Avı gibi birçok farklı mod bulunuyor. Böylece istediğiniz modu seçerek hızlı hızlı oynayabiliyorsunuz. Ayrıca bu oyunun en iyi aksiyon oyunları 2021 arasında da gösterilebileceğini belirtelim. Kısacası eğer eğlenceli grafiklere sahip ve çok zamanınızı almayacak keyifli bir oyun arıyorsanız, Brawl Stars oyununu deneyebilirsiniz.

Shadowgun Legends

En iyi aksiyon oyunları listemizde sıradaki oyun Shadowgun Legends. Günümüzden çok daha ileri bir zamanda geçen oyun, insanlığın uzaylı istilacısının saldırıya uğramasını konu alıyor. Oyunda 200’ü aşkın görev içeren ve 4 farklı gezegende geçen efsanevi hikâye seferi bulunuyor.

Ayrıca oyunun içerisinde CO-OP görevlerde yer alıyor. En fazla üç arkadaşınızla birlikte bu görevleri yapabiliyorsunuz. Bunların yanı sıra oyunda birçok farklı çok oyunculu modun bulunduğunu belirtmemizde fayda var. Eğer farklı konuya sahip bir aksiyon oyunu arıyorsanız, Shadowgun Legends’e bir göz atabilirsiniz.

Modern Ops: Gun Shooting Games

En iyi aksiyon oyunları listemizde bulunan Modern Ops: Gun Shooting Games, basitçe açıklamamız gerekirse bir FPS oyunu. Diğer birçok oyun gibi 3D grafiklere sahip olan bu FPS oyununda birçok farklı harita bulunuyor. Ayrıca oyunda 30’dan fazla modern silah ve bomba kamuflajı da mevcut.

Oyunda diğer oyuncularla etkileşime geçerek askere görevleri vs. tamamlayabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda drone saldırısı, İHA ve helikopter nişancısı gibi şeylerde bulunuyor. Bu kısımda son olarak bu oyunda kendi klanınızı oluşturabileceğinizi belirtmemizde fayda var.

Modern Ops: Gun Shooting Games ile birlikte en iyi aksiyon oyunları listemizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Eğer Android cihazınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu arıyorsanız, listemizdeki oyunları indirip deneyebilirsiniz.