Gündem

Sakarya’da özel karşılaşmada dostluk rüzgarı

SehaGazprom Ligi Dostluk Turnuvası Büyükşehir Hentbol takımı ile Rus temsilcisi Zenit arasında oynanan özel karşılaşma ile sona erdi. Dostluk rüzgarlarının estiği karşılaşmayı Zenit 27-40’lık skorla kazandı. Maç sonunda iki takım hatıra fotoğrafı çekildi.

SAKARYA (İGFA) – Türkiye’de ilk kez Sakarya’nın ev sahipliği yaptığı SehaGazprom Ligi Dostluk Turnuvası Büyükşehir Hentbol takımı ile Rus temsilcisi Zenit arasında oynanan özel karşılaşma ile sona erdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile birlikte Zenit takımının yöneticileri, Gazprom yetkililerinin tribünden takip ettiği karşılaşmada dostluk rüzgarları esti. Başkan Yüce maç sonunda iki takımın sporcularını alkışlayarak tebrik etti.

21 kez kendi liginde şampiyon olan ve Avrupa şampiyonluğu bulunan Zenit ile Serdivan Spor Salonunda karşılaşan Büyükşehir mücadeleye Taner Günay, Çetin Çelik, Emre Keskin, DraganPavlovic, Mohammed Miri, SimonHuesmann ve Samet Kanberoğlu 7’lisi ile başladı. Kıran kırana mücadeleye sahne olan karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Zenit’in 12-19 üstünlüğü ile sona erdi. Tüm takımın süre bulduğu karşılaşmanın ikinci yarısında da Zenit takımı üstünlüğünü korudu ve sahadan 27-40’lık skorla galip ayrıldı. Karşılaşma sonunda iki takımın teknik heyeti ve sporcuları birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek bu özel karşılaşmayı ölümsüzleştirdi.