Gündem

Mutluluk Kapınızda, Yıldızlar Kapınıza Büyük Sürprizler Getiriyor

Sevgili okurlar; bakalım bugün burç yıldızlarımız neyi sinyal ediyor. Güç, kuvvet ve ihtişam ya da aşk hüzün veya mutluluk. Kim bilir belki büyük sürpriz kapıdadır. Hadi bakalım neler söyleyecek yükselen yıldızlarımız;

KOÇ (21MART-20 NİSAN)

Bugün güne yıldızınızı biraz düşük ya da ışığı sönük olarak başlayabilirisiniz. Gerginlik sınırınız tavana noktasına ulaşmak üzere bu yüzden gergin ortamlardan biraz uzak durursanız siz ve çevrenizdekiler için oldukça iyi gelecek. Bence bu aralar sadece susmalı ve izlemelisin sevgili koç.

BOĞA(21 NİSAN-20 MAYIS)

Bugünler nostaljik takılmak sizi oldukça mutlu ediyor. Eski albümler eski alışkanlıklar ve en önemlisi özlediğiniz eski dostlar. İşte bu aralar biraz özlem kokuyor olabilirsiniz. Yani dokunsalar ağlarsınız. Bence ilkokul arkadaşlarıyla bir toplantı düzenleyip hasretini gidermelisin.

İKİZLER (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Bugün bir takım yanlış anlaşılmalarla günü devam ettireceksiniz. Ama sevgili ikizler bu kadar meraklı olursanız artık yanlış anlaşılmaların üstesinden gelmeyebilirsin. Çünkü her yerde her an çıkabilirsin. Acaba süper güçlerin mi var.

YENGEÇ (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

Bu aralar her olayın sonunda kabak başınıza patlıyor gibi gelse de öyle değil aslında. Bugünlerde yaşadığınız başarılar çevrenizde bazı size karşı gelenlere karşı kıskançlık hissi oluşturmuş olabilir. Unutma her başarılı ve güzel insanı kıskanan vardır mutlaka. Sende onlardansın.

ASLAN(23 TEMMUZ-23 AĞUSTOS)

Cesaretinizi kaybetme zamanı değil. Lütfen her zaman ki gibi dik durup olayların karşısındaki duruşunuzu sergileyin. Bazı olaylar karşısında susma hakkınızı kullanma yetkisine sahipsiniz ama geri çekilmeyin üzerine gidin olayların.

BAŞAK(24 AĞUSTOS-23 EYLÜL)

Bugün beklenmedik harcamalar karşınıza çıkabilir. Kendinizi bu yüzden fazla sıkıntıya koymanıza gerek yok. Bir dahaki ayda daha az harcamalarınıza kısıtlama getiriri daha çabuk toparlanırsınız. Maddi sıkıntılar gelip geçer sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

TERAZİ(24 EYLÜL-23 EKİM)

Acil durumlar karşısında oldukça paniksiniz. Bu özelliğiniz yüzünden belki çevreniz olayları en son size söylüyor olabilir. Bu yüzden üzülmeyin. İnanınki çevre arkadaşlarınızda en çok değer gören sizsiniz sadece biraz daha az panik olmanız yeterli.

AKREP(24EKİM-22 KASIM)

Aşk aşk ve yine aşk. Havada aşk kokusu var. Bir gül bir sevda bu size çok anlamlı. Bir de sezen şarkıları oldu mu tam sizlik. Ayakların yerden kesilecek sevgili aslan. Bu sefer olacak galiba. Beklediğin beyaz atlı belki de kapıdadır.

YAY(23 KASIM-21 ARALIK)

Bugün oldukça hayranlık uyandıran bir başarı bir zekâ uyumu olacak. Girmek istediğiniz iş hayatını veya yeni ortamı etkilemeyi başaracaksınız. Ama çok çalıştınız ve çok kalabalığa girdiniz bu yüzden hasta olmanız an meselesi. Vitamin takviyesine başlasanız iyi olur.

OĞLAK(22 ARALIK-20 OCAK)

Ufak tefek aksaklıklar işinize konsantre olmanızı engelliyor. Bence biraz başınızı kaldırıp farklı penceren bakarsanız neler olduğunu eksiklik nerden kaynaklanıyor daha iyi anlayacaksınız. Hayata bir kahve molası verin bence. Filtreli kahveyi sever sevgili oğlak.

KOVA(21 OCAK-19 ŞUBAT)

Bugün özgür olma isteğiniz sizi hiperaktif yapıyor adeta yerinde duramayan küçük fare gibisin. Nereye gitsem nerede dursam caba hangi çılgınlığı yapsam düşüncesi ile sizi baş başa bırakıyorum. Çünkü kova burcu tam bir çılgın. Bence yamaç paraşütü yapabilirsiniz tam sizlik.

BALIK(20 ŞUBAT-20 MART)

Ailenizle karşı karşıya geleceğiniz bir gün sizi bekliyor. Çünkü onların senden beklentisi çok yüksek. Onlar senin kariyerini düşünürken sen elinde gitarınla veya sazınla âşıklar gibi gezmeye devam ediyorsun. Yani dünya yansa belki bir kova su dökersin. Yani öyle bir modasın. Sevgili balık.