Ekonomi

Denizbank Müşterilerine Özel Kredi Kartı Kampanyası: 3 Ay Boyunca 300 TL İndirim Fırsatı!

Denizbank, müşterilerine yönelik bir kredi kartı kampanyasını duyurdu. Bankanın yeni kampanyasıyla kredi kartı kullanıcıları 3 ay boyunca 300 TL’ye varan indirim kazanma fırsatı elde edecek. Bu avantajdan yararlanmak için DenizBank Kredi Kartı’na başvuru yapılması gerekiyor.

Bankalar, müşterilerini memnun etmek adına çeşitli harcamaya özel kampanyalar düzenlemektedir. Denizbank’ın duyurduğu kampanya ile kredi kartı kullanıcıları, 3 ay süresince yapacakları harcamalarda 300 TL’ye kadar indirim kazanabilecekler. Bunun için müşterilerin DenizBank Kredi Kartı’na başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Kampanyadan, DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, SMS ve İletişim Merkezi üzerinden ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler faydalanabilecektir. Kampanya, 31 Mayıs 2023 – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında onaylanan ilk bireysel asıl kredi kartları için geçerlidir. Ek kartlar, Business kartlar, Net Kart ve Banka kartı satışları kampanyaya dahil değildir.

Müşteriler, yeni kredi kartlarıyla Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında internet üzerinden yapacakları alışveriş işlemlerinin yarısına kadar (50%) ayda en fazla 100 TL olmak üzere toplamda 3 ay boyunca 300 TL’ye kadar indirim kazanabileceklerdir. Kampanya, katılıma açık değildir ve sadece belirtilen kanallardan yapılan başvurularla onaylanan kredi kartları otomatik olarak kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için başvuru yapıldığı tarihte mevcutta açık statülü DenizBank bireysel kredi kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. Fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, nakit avans işlemleri ve Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir. Sanal kart ve ek kart ile yapılan işlemler ise kampanyaya dahil olacaktır.