Ekonomi

Yapı Kredi’den Bireysel İhtiyaçlarınız İçin Anında Kredi Kampanyası: Başvurunuzu Hızlıca Yapın, Kredinizi Anında Kullanın!

Yapı Kredi, bireysel ihtiyaçlarınızı karşılamak için 36 aya varan vade seçenekleriyle 70 bin TL’lik kredi imkanı sunuyor. Yapı Kredi’nin Anında Kredi kampanyası kapsamında, müşteriler hızlı ve kolay bir şekilde başvuru yaparak kredi ödemelerini alabilecekler. Şubeye gitmeden yapılan başvurularda, kullanılan kredi tutarı hafta sonu dahil olmak üzere anında müşterinin hesabına geçecek.

Yapı Kredi müşterisi olan kişiler, Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şubesi üzerinden anında kredi başvurusu yapabilecek ve kredisi onaylandığında hemen kullanabilecekler. Yapı Kredi müşteri olmayan kişiler ise Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek kolay bir şekilde müşteri olabilecekler.

Kredi faiz oranları ise başvuru yapılan tutar ve vadeye göre değişmektedir. Örnek ödeme tablosuna göre:

  • 15 bin TL kredi için 36 aylık vadede, aylık akdi faiz oranı yüzde 4,79 olan kredinin aylık taksit tutarı 1.024,39 TL olmaktadır.
  • 15 bin TL kredi için 36 aylık vadede, aylık akdi faiz oranı yüzde 5,99 olan kredinin aylık taksit tutarı 1.213,30 TL olmaktadır.
  • 50 bin TL kredi için 36 aylık vadede, aylık akdi faiz oranı yüzde 4,79 olan kredinin aylık taksit tutarı 3.414,65 TL olmaktadır.
  • 50 bin TL kredi için 36 aylık vadede, aylık akdi faiz oranı yüzde 5,99 olan kredinin aylık taksit tutarı 4.044,33 TL olmaktadır.

Yapı Kredi’nin anında kredi kampanyası kapsamında başvurular en az 1.000 TL ve en fazla 70 bin TL tutarında yapılabilir. Ön onaylı limitiniz varsa, bu limit kadar kredi kullanabilirsiniz. Ancak, banka tarafından yapılan değerlendirme sonucunda limitiniz değiştirilebilir veya iptal edilebilir.

Başvurunuzun durumunu takip etmek için SMS ile bilgilendirme yapılacak ve Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden krediler menüsünden başvurunuzun durumunu izleyebilirsiniz. Detaylı bilgi için Yapı Kredi’nin resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.