Denizli Pamukkale ilçesinde yaşanan vahşette, 25 yaşındaki Şebnem Şirin, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından vahşice öldürüldü.
Ülkemizde kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bir cinayet haberide bugün Denizli Pamukkale ilçesinden geldi. 25 yaşındaki Şebnem Şirin, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından vahşice öldürüldü.
Gözden kaçırmayın

Vahşet, sabah karşı saat: 06.00 sularında Denizli Pamukkale'de yaşandı. Edinilen bilgiye göre kentte yaşamını sürdüren 25 yaşındaki Şebnem Şirin ile erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı arasında henüz bilinmeyen neden tartışma çıktı. İkili arasında çıkan kavga kısa süre içinde büyüdü ve çıkan arbedede Zıbıncı eline geçirdiği bıçak ile sevgilisi Şebnem Şirin'ni boğazından yaraladı ve kayıplara karıştı.
Sesleri duyan komşular durumu hemen polise ve sağlık personeline bildirdi. Kısa süre içinde eve gelen ekipler yaptıkları incelemede talihsiz genç kızın hayatını kaybettiğini tespit etti.
Yapılan inceleme sonrasında Şirin'nin cansız bedeni morga kaldırılırken, kayıplara karışan erkek arkadaşı ise kısa süre içinde yakalandı.
Olayla ilgili olarak inceleme sürüyor.