Ekonomi

100 bin TL borçları kapatmak için nakit kredi başladı

Bankaların sunduğu borç kapatma kredisi ile 100.000 TL’ye kadar olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı tek bir bankaya transfer edebilirsiniz. Dağınık halde bulunan tüm borçlarınızı bu krediyle birleştirerek ödeme sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bu kredi kampanyasıyla birlikte, kredili mevduat hesabı borçlarınız da kapatılacaktır.

Kredi başvurusunda bulunacak olan müşterilere 36 ay vade ve 3 ay erteleme imkanı sunulmaktadır. Ancak kredi başvurusunda bulunabilmek için, bankanın kredi politikalarına uygun olmanız gerekmektedir. İcralık borçlarınız varsa bu kredi kampanyasından yararlanamazsınız. Borç kapatma kredileri, sadece güncel borçlarınız için verilmektedir.

HSBC Bank, 100.000 TL’ye kadar borç kapatma kredisi kampanyasıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Bu kampanya kapsamında 36 aya varan vade seçenekleri ve 3 ay erteleme imkanı sunulmaktadır. HSBC Bank’a giderek kimlik ve gelir belgelerinizle birlikte başvuruda bulunabilirsiniz. Kredi başvurunuz Genel Müdürlük tarafından değerlendirilecek ve sonuç size 1 ila 3 iş günü içinde bildirilecektir.

Garanti Bankası da 100.000 TL’ye kadar borç kapatma kredisi imkanı sunmaktadır. 36 ay vade seçeneğiyle sunulan bu kredi, kredi ve kredi kartı borçlarınızı tek bir bankada birleştirmenize olanak tanır. Borç kapatma işlemi için en yakın Garanti Bankası şubesine giderek başvuruda bulunabilirsiniz. Onaylanan krediniz aynı gün içinde kullanılarak tüm banka borçlarınız kapatılacaktır.

Vakıfbank da uygun faiz oranlarıyla 100.000 TL’ye kadar borç kapatma kredisi vermektedir. 36 ay vade seçenekleriyle sunulan bu kredi, kredi notunuza göre faiz oranları uygulayacak ve maaşınızı Vakıfbank’a taşımanız durumunda daha uygun faizlerle kredi imkanı sunacaktır. Emekli müşterilerin bu krediden faydalanabilmesi için emekli maaşlarını Vakıfbank’a taşıması gerekmektedir. Çalışan müşterilerin ise en az 6 aylık kesintisiz sigorta süresi ve bir önceki yıllarda en az 1 yıl çalışmış olmaları gerekmektedir. Vakıfbank, başvuruları şubeler üzerinden kabul ederek onaylanan krediyi aynı gün içinde kullanmanıza olanak sağlamaktadır.